Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ LIVEΠαγκόσμια σύγκριση του χρέους


Το παγκόσμιο ρολόι του χρέους

διαδραστική επισκόπηση μας του δημόσιου χρέους σε όλο τον πλανήτη
Ο χρόνος τρέχει. Κάθε δευτερόλεπτο, όπως φαίνεται, κάποιος στον κόσμο, παίρνει περισσότερο χρέος. Η ιδέα ενός ρολογιού χρέους για ένα μεμονωμένο έθνος είναι οικεία σε όποιον έχει την Times Square στη Νέα Υόρκη, όπου το αμερικανικό κοινό έλλειμμα αποκαλύπτεται. ρολόι μας δείχνει το συνολικό ποσόν για όλες (ή σχεδόν όλα) τα χρέη της κυβέρνησης σε όρους δολαρίου.
Έχει σημασία; Μετά από όλα, οι κυβερνήσεις κόσμου οφείλουν τα χρήματα για τους πολίτες τους, να μην το Αρειανούς. Όμως, η αύξηση των συνολικών είναι σημαντική για δύο λόγους. Πρώτον, όταν το χρέος αυξάνεται πιο γρήγορα από οικονομικής παραγωγής (όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια), υψηλότερο δημόσιο χρέος συνεπάγεται μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση στην οικονομία και την υψηλότερη φορολογία στο μέλλον. Δεύτερον, το χρέος πρέπει να μεταφερθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό δημιουργεί ένα επαναλαμβανόμενο τεστ δημοτικότητας για μεμονωμένες κυβερνήσεις, και όχι ως διαγωνιζόμενοι πραγματικότητα δείχνουν TV αντιμετωπίζουν μια δημόσια ψηφοφορία τηλέφωνο κάθε εβδομάδα. Fail ότι η ψηφοφορία, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έλαβε στις αρχές του 2010, και η χώρα μπορεί να βυθιστεί σε επικείμενη κρίση. Έτσι, όσο υψηλότερο είναι το παγκόσμιο συνολικό χρέος της κυβέρνησης, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος της δημοσιονομικής κρίσης, και ο μεγαλύτερος ο οικονομικός αντίκτυπος αυτών των κρίσεων θα έχουν.
Σημειώσεις:
  • Αυτό το διαδραστικό χάρτη εμφανίζει το ακαθάριστο δημόσιο χρέος για την υδρόγειο. Το ρολόι καλύπτει το 99% του κόσμου με βάση το ΑΕΠ.
  • Οι ομολογίες στοιχεία προέρχονται από τους εθνικούς ορισμούς και ως εκ τούτου ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.
  • Το ρολόι δείχνει την εκτίμηση του χρέους στο σημείο που αντιστοιχεί στην τρέχουσα ημερομηνία και ώρα σε οποιαδήποτε χρόνος που βλέπετε? Γι 'αυτό αυξάνεται ακόμη κατά την προβολή παρελθόν ή το μέλλον χρόνια.
  • Το ρολόι του χρέους χρησιμοποιεί τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα, ενημερώνονται σε τριμηνιαία βάση και υποθέτει ότι το οικονομικό έτος λήγει τον Δεκέμβριο.ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ , ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου